********* ********************** DSV Blog: Αφιέρωμα στις 200 Αναρτήσεις...

Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2009

Αφιέρωμα στις 200 Αναρτήσεις...



Συμπληρώθηκαν αισίως 200 αναρτήσεις από την μέρα που πρωτοέγραψα στο Blog μου.
Έφτιαξα ένα Βίντεο - Αφιέρωμα για να το γιορτάσω μαζί σας. Δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά 1 εβδομάδα τώρα προσπαθώ να βγάλω σε μερικές εικόνες συνοδευμένες από ένα αγαπημένο κομμάτι, όλη αυτή την Αγάπη και την Ψυχική φόρτιση που αναβλύζει από μέσα μου.
Για να έχει το Βίντεο την καλύτερη απόδοση, βάλτε το σε πλήρη οθόνη και αυξήστε τον ήχο σε δυνατή ένταση. Μην δείτε μόνο τις εικόνες γιατί ο ήχος είναι αυτός που αποδίδει την ένταση και χρωματίζει τις εικόνες.



Εγώ το απόλαυσα φτιάχνοντάς το. Εύχομαι να αρέσει και σε Εσάς !!!


Υ.Γ. Εχθές το βράδυ που έβαζα τις τελευταίες πινελιές, άκουσα από την ανοιχτή τηλεόρασή μου το κομμάτι να παίζει σε διαφημιστικό του Uri Geller. Δεν το πήρα από εκεί. Ήταν έμπνευση ενός δυναμικού κομματιού που με συνοδεύει χρόνια τώρα.










Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Για σχόλια πατήστε στην λέξη .... " σχόλια "

2 σχόλια:

admin είπε...

Να τις χιλιλασεις!! καλημερα

Dinos T. είπε...

Είμαι σίγουρος ότι έπονται πολλές εκατοντάδες αναρτήσεων ακόμα !! Απλά σκέψου ότι τα πάντα γύρω σου μπορούν να γίνουν έμπνευση ... Keep going φίλε & ur welcome ;o)!