********* ********************** DSV Blog: Πόσο πολύ μπορεί να μας επηρεάσει ένας έρωτας? Μπορεί να μας χαρίσει την ελευθερία...

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2009

Πόσο πολύ μπορεί να μας επηρεάσει ένας έρωτας? Μπορεί να μας χαρίσει την ελευθερία...



Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο... Απλά θα αφήσω το κείμενο της Όμορφης Κοπέλας να μας Παρασύρει....








Πόσο πολύ μπορεί να μας επηρεάσει ένας έρωτας? Μπορεί να μας χαρίσει την ελευθερία της ψυχής και να μας κάνει να πετάμε στα ουράνια...μπορεί να γίνει όμως η φυλακή μας και να μη μπορούμε να ανασάνουμε.. Πολλές φορές δεν φταίει απόλυτα ο σύντροφος αλλά και εμείς οι ίδιοι το κάνουμε στον εαυτό μας.


Νομίζουμε οτι για να είμαστε σωστοί πρέπει κάποιες φορές να λέμε όμορφα πολύ όμορφα ψεματάκια για να συνεχίζουμε...όχι όμως δεν είναι έτσι! Αυτά είναι μεγάλα λάθη!! Και στο τέλος σε μια διαμάχη βγαίνουν όλα στη φόρα και σε πληγώνουν τα λόγια πολύ. Και ξέρετε γιατί? Γιατί τότε είχαν ειπωθεί εκείνα τα "αθώα" ψεματάκια και στη μεγάλη διαμάχη βγήκαν οι αλήθειες. Και σε πληγώνει γιατί αρχίζεις να αναρωτιέσαι. πόσα ακόμα αθώα ψεματάκια έχουν ειπωθεί???
Δεν χρειάζεται να είσαι με κάποιον άνθρωπο και να καταπιέζεσαι απλά για να είσαι σε σχέση και να παίζεις θέατρο! Ο σύντροφος σου καλό είναι να είναι σύμμαχος, φίλος, αδερφός, εραστής. Να είναι έξυπνος και να καταλαβαίνει ότι είσαι άνθρωπος και όχι κατοχή του! Πόσοι και πόσες δεν έχετε μαρτυρήσει επειδή ωωωωωω τι τρομερό θαυμάσατε απλά κάτι όμορφο? Και??? Τι έγινε??? Δεν είναι ανθρώπινο?? Δεν είναι υγεία?? Απλά όλα να λέγονται με σεβασμό στο σύντροφο. Θα φέρω ένα τρανταχτό παράδειγμα…..
Αν με παρατήσεις και πας με άλλον θα σε σφάξω θα γίνει χαμός. Μια δεύτερη περίπτωση είναι αν θέλεις να πας με άλλον εντάξει θα το δεχτώ! Ποιο δείχνει περισσότερο ανθρωπιά και αγάπη?? ότι μας γοητεύει δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο μαγικό το πιο σωστό! Η αλήθεια είναι ότι αναρωτήθηκα και εγώ πολλές φορές. τόση ειλικρίνεια και ελευθερία μήπως είναι περίεργη? Και πέρασα ένα διάστημα προσωπικά πρόσφατα που είχαν ταραχτεί τα νερά της εσωτερικής μου γαλήνης.. Ομως χάρη στο σύντροφό μου και σύμμαχό μου ένιωσα πιο δυνατή και ξαφνικά νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα! Και αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι ξέρει τα θέλω μου πρίν απο μένα!!! ότι αύτα που κάνει προστατεύουν εμένα, αυτόν και εμάς!!!
Γι αυτό θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Και ότι θα προσπαθήσω να μην τα παίρνω κάποια πράγματα που μου λέει καχύποπτα!! :)))))
Νιώθω δυνατή, ανεξάρτητη, ελεύθερη και με έναν σύμμαχο!! Ο,τι και να γίνει στο μέλλον δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όλα αυτά τα χρόνια αν δεν ήταν αυτός μάλλον δεν θα ήμουν έτσι όπως είμαι τώρα και δεν θα κέρδιζα αυτά τα μαθήματα ζωής που έχω κερδίσει μέχρι τώρα… Μου άφησε και μου αφήνει το στίγμα του και μια κληρονομιά από αυτές που είναι στην καρδία και στην ψυχή!






Fallin...

(Verse 1)
I keep on fallin'... in and out of love with you
Sometimes I love ya, sometimes you make me blue
Sometimes I feel good, At times I feel used
Lovin' you darlin', makes me so confused

[Chorus]
I keep on fallin', in and out of love with you
I never loved someone the way that i'm lovin' you

(Verse 2)
Oh Oh, I.... never felt this way
How do you give me so much pleasure,
cause me so much pain,
'Cause when I think
I'm taking more than would a fool
I start fallin'
back in love with you.

(Chorus)
I keep on fallin', in and out of love witha you
I never loved someone the way that i'm lovin' you

(Bridge)Oh baby
I,I,I,I'm
Fa-a-allin'
I,I,I,I'm
Fa-a-allin'
Fall,fall,fa-a-a-allin'x2

(Chorus)
I keep on fallin', in and out of love witha you
I never loved someone the way that i'm lovin' you

I'm fallin', in and out of love witha you
I never loved someone the way that i'm lovin' you

I'm fallin', in and out of love witha you
I never loved someone the way that i'm lovin' you

what.


Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Για σχόλια πατήστε στην λέξη .... " σχόλια "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pragmatika ena poli kalo blog. 10.000 bravo! makari oles mas na vroume mia tetoia alithini agapi san thn dikia sas pou pisteuw tha kratisei paaaaara polla xronia. synxaritiria

DSV είπε...

Τα 10.000 μπράβο δεν ανήκουν στο Blog.... αλλά στην κοπέλα που έγραψε αυτή την Ανάρτηση.

Εγώ που είμαι ο Κάτοχος του Blog... έβαλα μόνο την Φωτό και το Video...

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια !!!