********* ********************** DSV Blog: Ευχαριστώ ρε Bill....Ευχαριστώ....

Σάββατο, Νοεμβρίου 28, 2009

Ευχαριστώ ρε Bill....Ευχαριστώ....


Ο Βασίλης είναι Φίλος που είδε την Πόρτα του Blog μου Ανοιχτή ... Άκουσε Heavy Metal απ' έξω και την Άνοιξε με μία ξεχωριστή Ευγένεια που τον Χαρακτηρίζει... και ήρθε και μου συστήθηκε.

Μου έχει σχολιάσει καμιά τριανταριά Φορές... Όλες Μία και Μία... Ξεχωριστές. Μεστές, Τεκμηριωμένες και με ένα φοβερό Χιούμορ που δείχνει Εξυπνάδα Αλλά και Παιδεία.

Τον Ζηλεύω... γιατί παρόλο που έχουν περάσει Χρόνια (Από τα Οργισμένα 15 - 18) έχει Παραμείνει Αδύνατος αλλά και Ελεύθερος... Ένα σακίδιο στο Ώμο και στο Άγνωστο για Αναζήτηση... Γι' αυτό και διατηρεί έτσι την Νεότητά του και διευρύνει Συνεχώς τους Πνευματικούς του Ορίζοντες.



Όλες Μία και Μία αλλά Εχθές με ξεπέρασε. Τον Παρακάλεσα να Αναρτήσω το τελευταίο Σχόλιό του (σε σχέση με την Προηγούμενη Ανάρτηση) και με μια Παρορμητική Προσφορά μου έκανε την Τιμή να το Φιλοξενήσω, Κοσμώντας έτσι το Blog μου.

Θα ήθελα μια Χάρη από Εσάς. Όσοι το διαβάσετε και σας αρέσει έστω και Λίγο (που είμαι Σίγουρος ότι Σχεδόν Όλοι θα ενθουσιαστείτε με τον Λόγο του) Γράψτε ένα ΕΠΩΝΥΜΟ Σχόλιο έτσι για να τον "Πιέσουμε" όσο πιο Γλυκά γίνεται για να ανταποκριθεί στην Παράκλησή μου για Αυτόνομες αλλά και Πολλές Αναρτήσεις. Θα ήταν πολύ Τιμητικό για Μένα !!!

Σχόλιο : Vassilis Karkatsoulis
-----------------------------------------------------

" Δημήτρη, μη ξεχνάς ότι στην κοινωνία μας:

1) όλοι έχουμε άποψη (και μάλιστα σωστή) για όλα,

2) ασφαλώς και έχουμε πάντα δίκιο,

3) δεχόμαστε κριτικές αρκεί να είναι θετικές και

4) κανείς δε μπορεί να πει κάτι αρνητικό για εμάς. Σε όλα αυτά πρόσθεσε το κενό που έχουμε μέσα μας (αλλιώς τα παραπάνω δε θα υπήρχαν) και θα καταλάβεις ότι η ανωνυμία είναι απαραίτητη, διότι η "επώνυμη" άποψη, απαιτεί επιχειρήματα και μας θέτει προ των ευθυνών μας.

Και με τα παραπάνω "προσόντα", ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες;

Για αυτό λοιπόν ο κόσμος θέλει "ανώνυμη" κριτική. Αυτο-ικανοποιείται και μπορεί να πέσει για ύπνο ήσυχος, αφού έκανε το καθήκον απέναντι στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο του.............


Ευχαριστώ ρε Bill....Ευχαριστώ.... Δεν μπορείς να καταλάβεις ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ !!!




Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Για σχόλια πατήστε στην λέξη .... " σχόλια "

Δεν υπάρχουν σχόλια: