********* ********************** DSV Blog: DSV - Best Song Ever... - Wanted dead or alive !!!!!!!!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2009

DSV - Best Song Ever... - Wanted dead or alive !!!!!!!!





Α, ρε Πλανητοκόριτσο από Αλλού, τι μου κάνεις Πρωινιάτικα...

Για να σου αφιερώσω εχθές Bon Jovi.... κάθομαι τώρα από τις 6 το πρωί και φτιάχνω το Αφιέρωμα στον Θεό του Rock.... Ναι Θεός !!!




Ήταν Αύγουστος του 1986... Δευτέρα Λυκείου εγώ. Διάβασμα.... 2 - 3 ώρες το Πολύ. Με δέσμευε πολύ το Σχολείο και έβγαζα όλες τις Χρονιές 15,5. Με αυτό τον Βαθμό έχω Απολυτήριο Λυκείου.




Αλλά, πως να διαβάσεις όταν βγήκε το Θεικό Slippery When Wet.... ??? Και τις Παρασκευές και τα Σάββατα δεν θα πάμε να Rockάρουμε ???... στο ίδιο Club που έλεγα σε κάποια άλλη Ανάρτηση για την Punk. Rock ... 12:00 - 2:00 ... Punk & Heavy Metal 2:00 - 4:00.... Πανικός !!!

Τι να πω.... Τα έλεγα Εχθές.... Η Απόλυτη Μουσική Απόλαυση ο "Φίλος" μου ο Jon. Όχι μόνο τα Υπέροχα τραγούδια του που πάντα με ανατρίχιαζαν όταν τα άκουγα... Αλλά και η Καταπληκτική Σκηνική του Παρουσία. Τι, να πω Ψέματα... ότι όταν έβλεπα το Video-Clip του Wanted Dead or Alive και έκλεινα για λίγο τα μάτια .... έβλεπα τον Εαυτό μου στην Σκηνή να βγάζει Κορώνες. ΝΑΙ.... Αυτό ακριβώς έκανα... Και όχι για τον λόγο που όλοι τότε ήθελαν να γίνουν Rock Singer... (δηλαδή για να ρίχνουν Γκόμενες, δεν με ενδιέφερε ποτέ Αυτό), Αλλά για να βγάλω την Εφηβική φλόγα που διαπερνούσε το Κορμί μου από τις Πατούσες ως και την τελευταία τρίχα του Κεφαλιού μου.

Αυτή είναι μία φωτό από τα χρόνια των Σπουδών, που Σκάναρα, από το 1988-89. Το μαλλί στα Πλάγια δεν έχει Μακρίνει ακόμα Καλά γιατί φαινόταν κατευθείαν στο Οπτικό Πεδίο του Αυστηρού Πατέρα..... Ενώ τα πίσω (που δεν τα έβλεπε) είχαν ήδη φτάσει στο Πάνω μέρος της Πλάτης. (Κλικ για να την δείτε Καλύτερα).

Χα χααααααα... Πάλι δεν φαίνομαι όμως ο Blogger. Πάντα ένας Blogger παραμένει Μυστήριο. Τουλάχιστον έτσι Θέλω εγώ. Έχω βρεθεί με κάποιον σας το έχω πει. Και θα δω ακόμα και 3 άτομα μέχρι τα Χριστούγεννα. Αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στο Διαδίκτυο. Κλοπή Προσωπικών Δεδομένων... Έχω Λόξα με αυτό !!!

Και όχι μόνο δεν φαίνομαι καλά... Αλλά εκεί είμαι 20.... και 75 κιλά... ενώ τώρα Γκουχ Γκουχ... Γαμώτο.... αλλά και Γκουχ Γκουχ Γκουχ Γκουχ .... Γαμώτο ο Κωλόβηχας... Τι έλεγα ??? Το Ξέχασα !!! Τέλος πάντων... Μικρό το Κακό ( χε χε χε χε ).

Ο Bon Jovi με την Μουσική και τους Στίχους του συνδύαζε και συνεχίζει όλο τον Rock τρόπο Ζωής που είχα μέσα μου από τα γεννητούρια μου... Τι σας είχα πει για τα ταξίδια σε όλο τον Κόσμο με Μηχανή ??? Από που λέτε να το κόλλησα ??? Από την δίπλα Harley που καβαλούσε ξένοιαστος με το Μαλλί να Ανεμίζει σαν Αερικό και με έναν και μόνο Σάκο στο Πίσω κάθισμα... Πήγαινε με όλο το Group αλλά και με Άλλους Αναζητητές..... στο Άγνωστο. Για όσους δεν το ξέρετε Κάπου στο 95 ο Bon Jovi παράτησε τα Πάντα... Πήρε την Harley και πήγε να βρει τους Ινδιάνους "Αδερφούς" του. Αλήθεια ... έζησε σε Καταυλισμούς Μαζί τους πολύ Καιρό. Ούτε σε Χλιδάτα Ξενοδοχεία, Ούτε σε Πλούτη... Έτρωγε σε Χωμάτινο πιάτο και έπινε Νερό σε Ινδιάνικο Παγούρι από την Πηγή που Γέμιζε από την Βροχή. Γιατί το Άτομο το έχει. Γεννήθηκε Ροκάς... Όπως πιστεύω και Εγώ !!! Σε μια Συνέντευξη που τον είχα δει είπε... "Μετά από αυτό το Ταξίδι ... Βρήκα τον Jon !!!! "

Δεν θα πω άλλα, είναι Περιττά. Αυτά που είπα ήδη είναι Υπεραρκετά για το Μεγαλείο του Καλλιτέχνη. Θα Ακολουθήσει το Τραγούδι που Αποτελεί τον Απόλυτο Ύμνο για Μένα και Μουσικά Αλλά και Στιχουργικά.... Και Μετά θα ακολουθήσει Αφιέρωμα ...

..... And I've rocked them all



It's all the same, only the names will change
Everyday, it seems we're wastin' away
Another place, where the faces are so cold
I drive all night, just to get back home

I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive
Wanted dead or alive

Sometimes I sleep, sometimes it's not for days
The people I meet always go their separate ways
Sometimes you tell the day
By the bottle that you drink
And times when you're all alone all you do is think


Bon Jovi - "Wanted Dead Or Alive" from Steve Mascord on Vimeo.



I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive
Wanted dead or alive....

Oh, I ride!

(yeah!)

Ooh, and I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive

I walk these streets
A loaded six-string on my back
I play for keeps, 'cause I might not make it back
I been everywhere, still I'm standing tall
I've seen a million faces
And I've rocked them all

I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive
I'm a cowboy, I got the night on my side
I'm wanted dead or alive
Wanted dead or alive


--------- Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Α -------------

Jon Bon Jovi των οποίων πραγματικό όνομα John Bongiovi Frank, πρεσβύτερος της 3 αγόρια, γεννήθηκε στο Perth Amboy στις 2 Μαρτίου 1962.

Παθιασμένος με τη μουσική, είναι τυχεροί να έχουν υποστηρικτικό γονείς που τον ενθάρρυνε να προσφέρει, από νεαρή ηλικία, μια ακουστική κιθάρα. Η νεαρή τραγουδίστρια μορφή με φίλους στο γυμνάσιο μια ομάδα επηρεάζεται σημαντικά από Bruce Springsteen. Για να αποθηκεύσετε το χαρτζιλίκι, Jon εργάστηκε ως handyman στο στούντιο του ξαδέλφη. Του μισθού του είναι μέτρια, αλλά η θέση του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ηχογραφήσεις από τις μεγαλύτερες - David Bowie, οι Rolling Stones, Huey Lewis και Aerosmith - οι οποίες μπορούν να παρατηρήσουν την άνεση της τεχνολογίας και επαγγελματισμού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που απαρτίζεται "Runaway". Thinking ότι δικαίως τον τίτλο αυτό πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της δόξας, Jon μορφή μιας ομάδας να προωθήσει το τραγούδι. Το πρώτο άλμπουμ ηχογραφήθηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες, είχε κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 1984. Bon Jovi γυρίζει στο κλαμπ πριν από την είσοδό τους Scorpions για τους οποίους αυτή θα ανοίγει από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 1984. Στη συνέχεια ξεκίνησαν για την ευρωπαϊκή περιοδεία των Kiss, Η ομάδα βρήκε το χρόνο να καταγράψει ένα δεύτερο άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1985, καταχωρήθηκαν ως μελωδικό hard rock, καθαρό κείμενο, για το ραδιόφωνο FM, γνώρισε και πάλι μια επιτυχία Αξιότιμο .

Η κυκλοφορία του "Slippery Όταν Wet" στο 86 που πουλάει περισσότερο από δεκατρεις εκατομμύρια αντίτυπα εξαιτίας των Bon Jovi, μία από τις ομάδες που cartonnent. Ο τύπος ροκ μεγάλη πλατεία και το στόμα άγγελος του Jon Bon Jovi πάει για βιαιοπραγούν. Αυτό το τρίτο άλμπουμ θα παραμείνει 46 εβδομαδα κατετάγη στο Top 10.

Το τέταρτο album "New Jersey" που καταχωρήθηκε υπό την πίεση που ασκείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως φαίνεται δύσκολο να πετύχουμε "Slippery Όταν Wet", κυκλοφόρησε το 1988. Οι πωλήσεις είναι για άλλη μια φορά ο διορισμός και η ομάδα ξεκινά μια μαραθώνια περιοδεία που θα διαρκέσει δύο χρόνια και εξαντλεί όλα τα μέλη της ομάδας η οποία χωρίζει το 1990.

Jon Bon Jovi άρχισε σόλο καριέρα με την καταγραφή του soundtrack της ταινίας "νέοι Guns II». Η μόνη "Blaze of Glory" του δίνει την πρώτη του μεγάλη σωλήνα στη Γαλλία. Εν τω μεταξύ, παράγει μερικά τίτλους για Billy Falcon, Aldo Nova, Stevie Nicks και Hall & Oates.
Το 1992, μετά από 3 χρόνια σιωπής και μια αλλαγή στη μουσική κατεύθυνση, Bon Jovi υπογράψει την επιστροφή του με το άλμπουμ "Κρατήστε την πίστη".

Λευκώματα, singles και συλλογές ακολουθούν τις συνόδους κορυφής των διεθνών charts και την ομάδα έως 95, είναι το πρώτο μέρος των Rolling Stones για τους Voodoo Lounge Tour. Bon Jovi περάσουν τη διάρκεια του έτους 2000 με ένα νέο άλμπουμ φλερτ, ακόμη ροκ, είναι πάντοτε τόσο ισχυρή. Το 2001, Wild One Night: Live 1985-2001 τύχη στα τελάρα. Τον Σεπτέμβριο του 2002, Bon Jovi, εκδίδει νέο άλμπουμ Bounce μάλλον απογοητευτικά. Μετά το album "Have A Nice Day", το 2005 Bon Jovi πίσω στο 2007 με τη δεκατη studio album, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις, αλλά πάντως εξαιρετικό. Παράλληλα με την ομάδα του, Jon Bon Jovi εκτελεί τακτικά για κινηματογράφο και την τηλεόραση και ήδη έχει την ενεργό δεκαπεντε ταινία.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... τώρα το διάβασα. Το άρθρο είναι μεταφρασμένο από Software και όχι από Ανθρώπινο χέρι. Το Αφήνω γιατί μου έφτιαξε την Διάθεση.... Χαχαχαχαχα Το Slipery Όταν Wet... Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....



Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Για σχόλια πατήστε στην λέξη .... " σχόλια "

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28