********* ********************** DSV Blog: Σχέσεις "Ανθρώπινες" !!!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

Σχέσεις "Ανθρώπινες" !!!



"Kοιταξε να δεις εχω ΠΟΛΛΑ πράγματα στο κεφάλι μου, σπίτια , οικογένεια, προβλήματα με τα παιδιά, οικονομικά προβλήματα έχω να φροντήσω την μητέρα μου, την αδελφή του πατέρα μου, έχω μια εκκρεμότητα μπερδεμένη..... 

εμένα μου αρέσει να επικοινωνώ με ανθρώπους ώστε να τα ξεχνώ όλα αυτά και να ξεφεύγω λιγάκι από την καθημερινότητα. Αν είναι να έχω κι άλλα προβλήματα και στεναχώριες.....να λείπει....."

Αυτά είναι 2 μηνύματα συνδεδεμένα,  και κομμένα αυτά που προδίδουν προσωπικά δεδομένα. 

Από μία Μητέρα 42 χρόνων που συνεχώς τόνιζε ότι είναι και γυναίκα και όχι μόνο Μάνα και διαφωνούσε μαζί μου στο σκεπτικό μου ότι οι περισσότερες Ελεύθερες Μανάδες ... ξεχνάνε να είναι Γυναίκες ... και Αποσύρονται ... !

Φαίνεται σε κάποιον που το διαβάζει αυτό ότι παραμένει Ενεργή ??? Και μόνο που λέει ότι θέλει άτομα γύρω της που να την κάνουν να ξεχνάει τα προβλήματά της και να ξεφεύγει από την καθημερινότητά της ... φτάνει ... Δεν θέλει Ανθρώπους ... Θέλει Γελωτοποιούς όπως είχαν οι Βασιλιάδες κάποτε για να γελάνε και να διασκεδάζουν.

Πόσο εγωιστικό είναι κάτι τέτοιο ? Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς να έχουν προβλήματα ? Και στην Ζωή επιλέγεις αυτούς που σε κάνουν να περνάς απλά ευχάριστα και χαλαρά ? Και είναι Άνθρωποι αυτοί .. ή ψεύτες και υποκριτές ??? Γιατί για να είναι όλο χαχαχα και χουχουχου κάποιος ... ή ψεύτης είναι ή παχύδερμο που δεν τον νοιάζει τίποτα και ούτε τον αγγίζει τίποτα !!!

Δυστυχώς ...και ιδίως τα τελευταία χρόνια με την Κρίση .. αυτά τα φαινόμενα δεν πληθαίνουν μόνο ... αλλά πάνε να γίνουν και η μεγάλη πλειοψηφία ... Οι γυναίκες ( κοντά στην ηλικία μου τουλάχιστον ) ... θέλουν μόνο γούστα .. ταξίδια ... χαλαρή ζωή ... και ανεμελιά ... για να ξεφεύγουν από την Μίζερη ζωή τους ... Δεν το προσφέρουν όμως οι ίδιες ... Περιμένουν από τον άλλον ... να το πραγματώσει ... Γιατί αν το πρόσφεραν οι ίδιες .. θα ήταν από μόνη της η ζωή τους ... ανέμελη ... χαλαρή και όλο χαζογελα !!!

Καλά ... δεν υπάρχει άνθρωπος που να ξέρει την διαφορά του δρόμου της Αρετής και της Κακίας ??? Μόνο εγώ ρε γμτ το θυμάμαι καλά ??? Ο δρόμος της Αρετής δεν είναι ο δύσκολος ... με φουρτούνες ... με έννοιες ... αλλά ο ουσιαστικός ο ηθικός και ο Πρέπων ??? Ο δρόμος της κακίας δεν είναι ο εύκολος .. της ύλης ... με τα χαζόγελα και τα ανούσια γλέντια που σε οδηγούν στην Ανηθικότητα και στον Εγωισμό ??? Γιατί λοιπόν ακούω όλο και περισσότερο να θέλουν τον δρόμο της Κακίας σχεδόν όλοι ... και σχεδόν κανείς τον δρόμο της Αρετής ??? Γιατί θέλουν τα εύκολα ... τα ανέξοδα ... τα ρηχά ??? Δεν ξέρουν ότι λίγο αργότερα ... θα τα φάνε παλινδρομικά ???

Όσο περνάει ο καιρός .. συνεχώς και απογοητεύομαι ... Και μου λένε ... "Καμία Σχέση ???" ... Πως να κάνεις Σχέση όταν όλοι ψάχνουν τον δρόμο της Κακίας ? Πως ? Πως αφού μια ζωή μάτωσες και εξαντλήθηκες για να ζεις με την Ουσία και το Σωστό και το Δίκαιο ... τώρα να πας στο Ρηχό το Φτηνό και το Απάνθρωπο ... ???

Πως ??? ... αφού δεν υπάρχουν πλέον ... Σχέσεις Ανθρώπινες !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: